BLP

​Parni kotel BLP

Serija za delovni tlak do 0.98bar - 3000 kg/h pare

Mnogovodni nizkotlačni parni kotel, reverzibilne izvedbe z obsežnim volumnom na vodni in zgorevalni strani, izdelan v monoblok izvedbi.

BHP

BHP-ECO

PARNI KOTLI

Parni kotli BHP

Serija za delovni tlak do 15bar - 5000 kg/h pare

Mnogovodni visokotlačni parni kotel, proizvod I.VAR Industry, z ekonomizerjem dimnih plinov ali brez (izvedba ECO), reverzibilne izvedbe, z obsežnim volumnom na vodni in zgorevalni strani, izdelan v monoblok izvedbi.

BHP-T

TRIVLEČNI PARNI KOTEL

Parni kotel BHP-T

Serija za delovni tlak do 15bar - 4000 kg/h pare

Mnogovodni visokotlačni parni kotel, proizvod I.VAR Industry, trovlečne LOW NOx izvedbe z ekonomizerjem dimnih plinov ali brez (izvedba ECO), z obsežni volumnom na vodni in zgorevalni strani, izdelan v monoblok izvedbi.

SB/V

TROVLEČNI PARNI KOTEL

Parni kotel SB/V

Serija za delovni tlak do 17.6bar - 10.000 kg/h pare

Mnogovodni visokotlačni parni kotel, proizvod I.VAR Industry, masivne konstrukcije, s pohodnim podestom, potopljeno obračalno komoro, trovlečne LOW NOx izvedbe z ekonomizerjem dimnih plinov ali brez (izvedba ECO), z obsežni volumnom na vodni in zgorevalni strani, izdelan v monoblok izvedbi.

Serija za delovni tlak

OMG

TROVLEČNI HITROUPARJALNI PARNI KOTEL

Hitrouparjalni trivlečni parni kotel OMG

Serija za delovni tlak do 11.76bar - 3.000 kg/h pare

Parni generator (hitri razvijalec pare - vaporax), proizvod GAVARDO Caldaie, za hitro pripravo pare, z vgrajenim spiralnim cevnim prenosnikom (parna kača) trovlečne monoblok izvedbe z ekonomizerjem dimnih plinov ali brez.

FB

HITROUPARJALNI PARNI KOTLI

Hitrouparjalni parni generator FB

Serija za delovni tlak do 11.76bar - 1.000 kg/h pare

Vertikalni parni generator (hitri razvijalec pare - vaporax), proizvod GAVARDO Caldaie, za hitro pripravo pare, z vgrajenim spiralnim cevnim prenosnikom (parna kača) dvovlečne monoblok izvedbe z ekonomizerjem dimnih plinov ali brez.

MAXI

ELEKTRIČNI PARNI KOTLI

Električni parni generator Maxi

Serija za delovni tlak do 8bar - 240 kg/h pare

Električni modularni parni generator, z izredno majhno vsebnostjo vode (55lit), sestavljiv v kompaktne blok enote do skupno 3 modulov (MAXI120 in MAXI180) s skupno elektro omaro. Enostaven in kompakten za vzdrževanje in postavitev. Možnost izvedbe inox za pripravo čiste pare.

TERMOOLJNI KOTLI NA VROČE OLJE  

SISTEMSKA OPREMA

Skupaj s kotli je dobavljiva tudi široka paleta dodatne opreme, ki je potrebna za normalno obratovanje industrijskih sistemov. Ključne besede: odplinjevalnik, degazator, uparjalnik, atmosferski, raztezna posoda za termoolje, rezervoar, napajalni rezervoar, ekonomizer, rekuperator, trd 604, 24UR, 72UR, EN12953, Gestra, Flowserve

CSM Clayton

Parni generator CSM

Serija FB do 11.76bar - 1.000 kg/h pare

Vertikalni parni generator (hitri razvijalec pare - vaporax), proizvod GAVARDO Caldaie, za hitro pripravo pare, z vgrajenim spiralnim cevnim prenosnikom (parna kača) dvovlečne monoblok izvedbe z ekonomizerjem dimnih plinov ali brez.

PARNI KOTLI

 
 
 
 
 

ZA DODATNE INFORMACIJE

NAS POKLIČITE NA:

Tel: +386 (0)1 5372 451

Email: bbdoo@siol.net

Fax: +386 (0)1 5372 724

Davčna številka: SI 91560110

B&B d.o.o.

Brnčičeva 19,

1231 Ljubljana - Črnuče

LAHKO PA IZPOLNITE

HITER KONTAKTNI FORMULAR: